După cele 10 plecări de până acum, la FC Argeș a venit și momentul transferurilor.

Astfel, astăzi, piteștenii au oficilizat transfeurile a încă 3 jucători. Aceștia se alături primilor veniți în această vară: Cătălin Straton, Andreias Calcan, Răzvan Covaci, Marius Constantin, Dorian Bertrand, Julio Donisa (28 de ani).

Așadar, ultimii sosiți în tabăra alb-violetă sunt: Antonio Jakolis(30 de ani), Fabio Vianna(23 de ani) și Mike Cestor(30 ani).

Croatul Jakolis este fundaș dreapta/mijlocaș ofensiv și vine de la Sibenik, ocupanta locului 8 din Croația, unde  jucat anul trecut 20 de partide. În România a mai jucat la CFR Cluj (9 goluri marcate în trei sezoane) și la FCSB (1 gol în 27 de meciuri), iar de-a lungul carierei, Jakolis a mai evoluat pentru Krivas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron, Zadar, Apollon Limassol și Panetolikos.

Portughezul Vianna este fundaș stânga / mijlocaș stânga și vine de la Académica Coimbra, formație care activează în eșalonul secund din Portugalia. În ultimele două sezoane petrecute la Coimbra, Vianna a evoluat în 44 de meciuri și a marcat 2 goluri.

Francezul de origine congoleză, Cestor este un fundaș care a mai evoluat în țară pentru Astra și CFR Cluj. În cariera sa, acesta a mai trecut pe la Leyton Orient, Boreham, Woking (Anglia – ligile inferioare), Epinal (Franța).