CS Mioveni s-a reunit astăzi după vacanță de o lună. Galben-verzii au avut un prim antrenament la terenul de la Grupul Școlar Colibași, la ora 17:30.

Antrenamentul a fost condus de secundul Iordan Eftimie și preparatorul fizic Vlad Țăranu, antrenorul principal Alexandru Pelici urmând să se alăture echipei la începerea cantonamentului. La prima ședință de pergătire din acest an au fost prezenți 27 de jucători. Noutățile au fost portarul Flavius Croitoru, Alin și Florin Șerban, fotbaliști ai Mioveniului, dar care anul trecut au fost împrumutați la ACSO Filiași. În rest, jucătorii au fost cei care au făcut parte din lot și anul trecut.

Dintre fotbaliștii care au fost în lot în sezonul sezonul trecut, astăzi nu au venit la reunire: portarul Răzvan Ducan și mijlocașul Mihai Lixandru, întorși după împrumut la FCSB, jamaicanul Jason Wright, mijlocașul Lucian Dumitriu, atacantul Pawel Tomczyk ale căror contracte au expirat, Alexandru Raicea, revenit la FC U Craiova și Moussa Sanoh care este chemat la lotul național al Liberiei.

Galben-verzii vor mai face antrenamente la Mioveni joi, vineri, sâmbătă și luni, după care, de marți vor pleca în cantonament la Poiama Brașov pentru 9 zile.

Lotul CS Mioveni prezent azi la reunire:

Portari: Iustin Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima, Florin Șerban

Fundași: Dorinel Oancea, Ionuț Rădescu, Ghuilerme Garutti, Adrian Scarlatache, Ionuț Balaur, Ionuț Burnea, Alexandru Iacob, Răzvan Trif, Dănuț Șerbănică

Mijlocași: Szilard Vereș, Daniel Toma, Andrei Panait, Adrian Cierpka, Valentin Coșereanu, Alexandru Buziuc, Tiberiu Coman, Emanuel Dat, Vlad Mitrea, Alin Șerban

Atacanți: Ștefan Blănaru, Bogdan Rusu, Albert Voinea