CS Mioveni a urcat la munte de ieri, antrenorul Alexandru Pelici având la pregătire 28 de jucători.

Galben-verzii sunt cantonați la Poiana Brașov, acolo unde fac câte două antrenamente pe zi. Pregătirea centralizată se ține până pe 1 iulie, atunci când echipa se va întoarce la Mioveni.

În cele 11 zile cât sunt la munte, argeșenii au programate și 3 meciuri amicale. Primul va fi pe 25 iunie, când se va juca cu Chindia Târgoviște, la Tărlungeni, apoi miercuri 29 iunie se va juca cu Farul, echipa antrenată de Gică Hagi la Brașov, iar vineri 1 iulie, la plecare, este programată întâlnirea cu  Olimpic Zărnesti, pe terenul acestora.

Singurele noutăți din lotul deplasat la Poiana Brașov sunt nou-veniții Flavius Croitoru și Cristian Dumitru, mijlocașul Constantin Șerban care anul trecut a fost împrumutat la ACSO Filiași și juniorul Mario Iordache de la Centrul de Copii și Juniori.

Echipa noastră a început de marți cantonamentul de la Poiana Brașov. Galben-verzii vor sta în pregătire centralizată până pe 1 iulie, atunci când vor reveni la Mioveni. La munte, antrenorul Pelici, are la rpegătire 28 de jucători.

Față de jucătorii care au fost în prima zi la reunire, s-au mai alăturat lotului Cristi Dumitru, care a semnat cu echipa noastră chiar în prima zi de antrenamente și Mario Iordache, de la Centrul de Copii și Juniori al CS Mioveni.

Marți, la Poiana Brașov, s-a efectuat un prim antrenament după-amiază. În această dimineață galben-verzii au avut o nouă ședință de pregătire.

În progamul celor 11 zile de cantonament sunt stabilite și 3 meciuri amicale. Astfel, sâmbata, 25 iunie, se va juca cu Chindia Târgoviște, la Tărlungeni, miercuri 29 iunie se va juca cu Farul la Brașov, iar vineri 1 iulie, la plecare, se va juca Olimpic Zărnesti, pe terenul acestora.

După revenirea la Mioveni, echipa noastră va mai disputa amicaluri cu FCSB pe 6 iulie în deplasare, iar ultimul joc de verificare este programat pe 8/9 iulie cu FC Argeș, locația urmând a fi stabilită ulterior.

Lotul de 28 de jucători deplasat de CS Mioveni în cantonament la Poiana Brașov

Portari: Iustin Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima

Fundași: Dorinel Oancea, Ionuț Rădescu, Ionuț Burnea, Alexandru Iacob, Ghuilerme Garutti, Ionuț Balaur, Adrian Scarlatache, Dănuț Șerbănică, Răzvan Trif

Mijlocași: Alexandru Buziuc, Szilard Vereș, Adrian Cierpka, Andrei Panait, Daniel Toma, Emanuel Dat, Valentin Coșereanu, Constantin Șerban, Mario Iordache, Vlad Mitrea, Cristi Dumitru

Atacanți: Tiberiu Coman, Ștefan Blănaru, Albert Voinea, Bogdan Rusu