La scurt timp după îndeplinirea obiectivului, conducerea echipei de handbal, CS Dacia a început să mute pe piața transferurilor.

Astfel, mai întâi s-a despărțit de jucătoarele Sylwia Lisewska, Andreea Polocoșer, Cynthia Tomescu, Cristina Boian, Daria Porohniuc, handbaliste care au îmbrăcat la meciul Turneului de Baraj, cu CSM Slatina, pentru ultima dată tricoul Daciei Mioveni.

Apoi a venit momentul întăririlor. Prima venită este jucătoarea Sarah Aida Darie, pivot al Naționalei de tineret a României. Jucătoarea este născută pe 25.04.2002 la Galați, are 180 cm și 79 kg și a început handbalul în orașul natal. A mai jucat la Olimpic Tg Mureș, CSM Tg Mureș și CSM Corona Brașov. Este multiplă medaliată la campionatele naționalep de junioare,  dublu campioană națională la Junioare 1, cu o prezență constantă în loturile naționale de cadete, tineret și junioare.

La CS Dacia a sosit ieri și o campioană națională, Claudia Constantinescu de la Rapid. Sportiva a început să joace handbal în anul 2007, la Liceul Teoretic din Balș. În 2008 a ajuns la CSȘ Caracal și a jucat aici până în 2013 și a obținut două titluri naționale, la Junioare II și III. A fost desemnată cel mai bun inter și cel mai bun centru, iar în 2013 a fost golghetera Campionatului Național de Junioare I. În vara anului 2013, Claudia Constantinescu s-a transferat la clubul HC Zalău. În ianuarie 2019 s-a transferat la CSM București. În octombrie 2019, clubul bucureștean a împrumutat-o la HC Dunărea Brăila. La sfârșitul sezonului 2019-2020 s-a transferat la CS Rapid București, echipă cu care a câștigat Campionatul Național Liga Florilor în sezonul precedent. Claudia Constantinescu a fost componentă a echipelor naționale ale României la categoriile cadete, junioare și tineret.

Handbalistele din Mioveni vor relua în scurt timp pregătirea, pentru al treilea an, consecutiv de Liga Florilor, în care obiectivul este unul mai îndrăzneț și anume clasarea deasupra locurilor care duc la baraj.