Liderul play-off-ului Seriei 5 din Liga 3 a, AFC Câmpulung are un nou anteenor!

Astfel, Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică a echipei, după ce plecase în octombrie anul trecut din cauză că staff-ul admisnitrativ se băga peste el la echipă.

Costin Lazăr antrenase până acum pe Gloria Băneasa (Seria 3 - Liga 3) cu care se lupta să se salveze de la retrogradare.

Anterior lui Lazăr pe banca muscelenilor a fost Mircea Diaconescu, cel care a condus echipa de la începutul anului, în trei meciuri, ultimele din ultimele din sezonul regulat.

Noul antrenor principal de la AFC Câmpulung preluase inițial echipa în vara anului trecut și a avut la Câmpulung un parcurs foarte bun, lăsând formația argeșeană, la pe locul 1. Muscelenii sunt aproape calificată matematic în faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2.

”BINE AI (RE)VENIT, COSTIN LAZĂR! Costin Lazăr revine ca antrenor la Câmpulung pentru a duce la bun sfârșit proiectul ambițios pe care l-am început în această vară. Trecând peste neînțelegerile survenite în mandatul precedent, consider că domnul Lazăr este cel mai potrivit în acest moment pentru a îndeplini funcția de antrenor principal, cunoaște lotul foarte bine, a creat o legătură strânsă și o atmosferă plăcută cu întreg staff-ul, care va fi completat de Slăninoiu Vasi (antrenor secund), Ionuț Bîclea (preparator fizic), Marius Badiu (antrenor de portari) și Eremia Dan (delegat)” au fost cuvintele președintelui clubului Costin Ghiță.

Decia lui Lazăr de a reveni la Câmpulung vine după ce săptămâna trecută, într-un interviu, antrenorul spunea chiar că ia în calcul o retragere din antrenorat dacă nu își îndeplinește obiectivele și că nu va va profesa la Liga 3.